Revista digital de Artes escénicas -Año 9º-

NOTICIAS y CONVOCATORIAS

-ARTISTAS NACIONALES para IBERESCENA

III EDICIÓN DE LAS RESIDENCIAS DE DRAMATURGIA DEL DRAMÁTICO
PLAZO ABIERTO DESDE HOY HASTA EL 26 DE OCTUBRE

Para cualquier información, las personas interesadas pueden escribir al siguiente correo electrónico: convocatorias.cdn@inaem.cultura.gob.es con el asunto “Consultas Residencia”.

-LABoral Centro de Arte abre una nueva convocatoria EMAP de residencias para artistas emergentes europeos

-XVIII FESTIVAL DE TEATRO MOLINOS DE ARTES 2022

-Espai LaGranja inicia un cicle de dansa amb col·lectius ciutadans

Els tallers estan especialment dissenyats per a quatre col·lectius no vinculats amb aquesta disciplina amb l’objectiu d’acostar la dansa a sectors socials més amplis. Alumnes de primària del CEIP Les Sitges, usuaris del Centre Ocupacional Nou Renàixer, joves i adolescents del centre d’atenció social SOMLLAR i persones majors de quatre dels centres socials de Burjassot són els destinataris del cicle LaGranja Oberta.

Vicent Gisbert és el professional encarregat de dissenyar unes sessions que pretenen oferir el moviment i la dansa com una alternativa de comunicació i socialització a l’abast de totes les persones.

Els diversos grups es podran expressar a partir de la dansa en sessions en què, partint del cos, el moviment i la manipulació d’objectes, s’aborda la dimensió expressiva de cada persona.  
L’escolta, la cooperació, la consciència i la vinculació amb l’espai són alguns dels aspectes que marcaran les trobades.

-La Fundación Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid y UNED Madrid inauguran la cuarta edición de la ‘Escuela de la Escucha


Programación completa:
https://bit.ly/3yhcWJ0 

Más info y matrícula: https://bit.ly/3C8PmiG 

-Exposición: «Mucho más que un bosque»

-TITIRI-MADROÑO 2022 en la RESAD

Los comentarios están cerrados.