Revista digital de Artes escénicas -Año 9º-

EVENTOS y CONVOCATORIAS

-II FESTIVAL INTERNACIONAL DE ARTE, FORJA 2022 & PALACIO DE LA CASA DE CANTABRIA, MADRID

www.skygalleryarts.com

XIX MUESTRA INTERNACIONAL DE DANZA, TEATRO Y CIRCO CONTEMPORÁNEO LATINOAMERICANO.

-BASES IX EDICIÓN MICROESCENA TEATRO DEL BOSQUE MÓSTOLES

-SOLASTALGIA en el HACEDOR

-MADn Circus Festival del 6 al 27 de noviembre

-CNIO Artistic Residences 2023.

-Convocatòria per a dos laboratoris d’investigació

València (19.10.22). Un dels objectius de l’Espai LaGranja de l’Institut Valencià de Cultura és convertir-se en un centre especialitzat en la investigació i desenvolupament de la dansa contemporània i les arts del moviment.

Seguint aquesta línia de treball, l’IVC, a través de l’Espai LaGranja, té intenció de desenvolupar i fer la producció, durant els mesos de gener i febrer de 2023, de dos laboratoris d’investigació que es desenvoluparan a València (Espai LaGranja).

Per a assolir aquest calendari, convoquem un procés de selecció de dos projectes d’investigació a desenvolupar i produir al llarg de 8
setmanes: del 9 de gener al 3 de març de 2023. El resultat del treball d’investigació es mostrarà en una exhibició pública de la manera que es considere més adequada en acabar el procés en cadascun dels espais de treball.

La convocatòria està dirigida a creadores/ors, ballarines/ins, coreògrafes/ògrafs, que desenvolupen habitualment el seu treball a la Comunitat Valenciana i que vulguen aprofundir en processos d’investigació en l’àmbit de la DANSA CONTEMPORÀNIA i les ARTS DEL MOVIMENT. No s’admetran propostes realitzades de companyies estables de dansa o d’arts escèniques.

Amb la finalitat principal de protegir i donar suport a l’esmentat procés d’investigació, de manera que permeta créixer dignament a les persones implicades, així com acompanyar-les amb un equip humà còmplice amb el procés, la convocatòria ofereix:

-Secciones / Intersecciones · 25 años de la Colección del Museo Guggenheim Bilbao

Los comentarios están cerrados.