Revista digital de Artes escénicas -Año 9º-

L’Institut Valencià de Cultura s’obri a la presentació de propostes per a la programació de Sagunt a Escena

L’Institut Valencià de Cultura obri un termini per a presentar propostes per a la programació d’espectacles al festival Sagunt a Escena que esfarà al llarg del mes d’agost a la capital de Camp de Morvedre.

Com en anys anteriors, aquesta iniciativa està oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional que tinga un espectacle susceptible de programar-se al festival, tot tenint en compte tant les característiques específiques de l’espectacle com les dates de celebració del festival, i poden ser ofertes tant per a l’escenari del Teatre Romà com per als diversos altres espais de carrer.

La fórmula per a presentar els espectacles per part de les companyies interessades serà mitjançant un qüestionari al qual es pot accedir des d’aquest enllaç: https://forms.gle/bvAnMdvju8HLVfSU8.

Los comentarios están cerrados.