Revista digital de Artes escénicas -Año 9º-

L’Institut Valencià de Cultura convoca un càsting per a la seua nova producció de dansa de carrer

  • Es busquen tres actrius ballarines i tres actors ballarins
  • El títol de la producció serà ‘Voràgine’ i la directora és Pepa Cases

València (21.11.22). L’Institut Valencià de Cultura (IVC) convoca un càsting per tal de triar tres actrius ballarines i tres actors ballarins que participaran en la nova producció pròpia de l’IVC de dansa de carrer, amb el títol ‘Voràgine’ i la direcció de l’actriu i ballarina Pepa Cases.

Els interessats han de tindre entre 18 i 45 anys, i han de dominar les dues disciplines: el teatre i la dansa. Es valorarà l’experiència en arts de carrer i hauran de ser ciutadans de qualsevol país de la UE o tindre un permís de treball en vigor.

Una primera selecció es farà segons els currículums presentats i a partir d’eixe moment es convocaran els seleccionats, mitjançant un correu electrònic, a una prova que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de desembre a l’Auditori de Castelló en horari de matí.

El termini per a la presentació de candidatures acaba el 4 de desembre

El termini per a presentar candidaturesacaba el pròxim 4 de desembre iles persones interessades han d’enviar un correu electrònic a castingvoragine22@gmail.comamb el seu ‘curriculum vitae’, les dades de contacte, telèfon i adreça electrònica, una foto recent i, opcionalment, un enllaç a un ‘videobook’. El tema o l’assumpte del correu ha de ser ‘Càsting Voràgine’ i ha d’incloure el nom de la persona interessada. Les sol·licituds arribades fora de termini no es tindran en compte.

La preestrena de ‘Voràgine’ serà el 24 o 25 de març en la Fira d’Arts de Carrer deGandia MIRA, i l’estrena, en Dansa València, entre el 17 i 19 d’abril de 2023, l’espectacle també s’exhibirà en maig en el Festival Internacional de Teatre al Carrer de Vila-real, el FITcarrer. I, posteriorment, en els festivals Fresca d’Alacant i en Sagunt a Escena.

A més, es faran actuacions en diferents festivals de la Comunitat Valenciana fins a final de 2023. És necessària la disponibilitat absoluta durant tot el procés.

‘Voràgine’ és un crit cap a la societat, un colp a l’estómac, una bufetada per despertar. És una necessitat de contar, de reflexionar, de visibilitzar i denunciar una realitat que es queda al marge i que es tracta de manera anecdòtica. La desigualtat, el masclisme, la violència, la por, les agressions sexuals i la seua impunitat són temes que s’han de tractar amb delicadesa i consciència, però sobretot a viva veu, a viva dansa i al carrer.

Los comentarios están cerrados.